Barion Pixel A weboldal használatára vonatkozó szabályaink | Herbita
Hűségprogram logó - Herbita Hűségprogram
Hűségprogram logó - Herbita

Herbita hűségprogram

Regisztrált felhasználóként, minden elköltött 500 Ft után 1 pontot kapsz!

Kedvezményponthoz nem csak vásárlással juthatsz. Az alábbi módokon extra pontokat gyűjthetsz.

Regisztráció

Ha regisztrálsz a honlapunkon, akkor kezdetnek 75 hűségpontot adunk neked ajándékba.75 pont

Új fiók létrehozása

Hírlevél

Ha már regisztrált felhasználónk vagy és feliratkozol a hírleveleinkre, akkor 10 hűségpontot adunk neked ajándékba.10 pont

Facebook

Ha már regisztrált felhasználónk vagy és kedveled a Facebook oldalunkat, akkor 5 hűségpontot adunk neked ajándékba.5 pont

Megosztás

Ha már regisztrált felhasználónk vagy és a megosztás funkciót használva elküldöd egy termékünket valamelyik ismerősödnek, akkor egyszeri 5 hűségpontot adunk neked ajándékba.5 pont

2 500 Ft
250 pont
7 500 Ft
500 pont
15 000 Ft
750 pont
22 500 Ft
1000 pont

Ha szeretnéd beváltani a megszerzett pontjaidat, akkor jelentkezz be a fiókodba!

x

Ezen az oldalon sütiket használunk a személyre szabott böngészési élmény és a biztonság miatt. A webáruházunk felkeresésével és további böngészésével Ön beleegyezik azok használatába. - További információk

Elfogadom

Felhasználási feltételek

A weboldal használatára vonatkozó szabályok

Bemutatkozás

Ezt a weboldalt https://www.herbita.hu/ (továbbiakban: „weboldalunk") Deák Ferenc Egyéni vállalkozó (Nyilvántartási szám: 58621244), aki a "Herbita" néven kereskedik, üzemelteti. A „Herbita", a „mi” és a „minket” kifejezések Deák Ferenc Egyéni vállalkozó -ra vonatkoznak. Weboldalunk használatára az alábbi Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban a „Feltételek”) vonatkoznak, amelyek időről időre módosulhatnak. A Feltételeket Önnek együtt kell olvasnia a weboldalunkon található Adatvédelmi szabályzattal és Szállítási szabályzattal. Kérjük, figyelmesen olvassa el a Feltételeket. A Feltételek weboldalunk minden felhasználójára vonatkoznak, korlátozás nélkül ideértve azokat a felhasználókat, akik böngészők, vásárlók, kereskedők, szállítók és/vagy tartalomszolgáltatók. Ha belép és használja ezt a weboldalt, akkor elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a Feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatunkat. Ha nem ért egyet a Feltételekkel vagy az Adatvédelmi szabályzatunkkal, akkor nem jogosult weboldalunk elérésére, weboldalunk szolgáltatásainak igénybevételére, illetve weboldalunkon történő rendelés leadására.

Weboldalunk használata

Ön beleegyezik abba, hogy weboldalunkat legitim célokra használja, és nem illegális vagy jogosulatlan célokra, ideértve a korlátozások nélkül, bármilyen szellemi tulajdonjogot vagy adatvédelmi törvényt megsértve. A Feltételek elfogadásával Ön kijelenti és szavatolja, hogy nagykorú a lakóhelye szerinti államban, és jogilag képes kötelező erejű szerződés megkötésére.

Ön beleegyezik abba, hogy nem használja weboldalunkat olyan tevékenység végzésére, amely polgári jogi vagy büntetőjogi bűncselekménynek minősül, vagy törvénybe ütközik. Ön beleegyezik abba, hogy nem kísérel meg beavatkozni weboldalunk hálózatába vagy biztonsági funkcióiba, és nem próbál illetéktelenül hozzáférni rendszereinkhez.

Ön beleegyezik abba, hogy pontos személyes adatokat ad meg nekünk, például e-mail címét, levelezési címét és egyéb elérhetőségeit annak érdekében, hogy teljesíthessük megrendelését, vagy szükség esetén kapcsolatba léphessünk Önnel. Ön beleegyezik, hogy változás esetén azonnal frissíti fiókját és adatait. Ön felhatalmaz bennünket arra, hogy ezeket az információkat gyűjtsük és felhasználjuk az Önnel való kapcsolatfelvételre az Adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően.

Weboldalunkon az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Részletes tájékoztatást a fizetési módokkal kapcsolatban ezen az oldalon talál: Fizetési információk.

Valamint részletes tájékoztatást a szállítási módokkal kapcsolatban ezen az oldalon talál: Szállítási információk.

Általános feltételek

Fenntartjuk a jogot, hogy bárkitől, bármikor, bármilyen okból megtagadjuk a szolgáltatást. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsuk a weboldalt, ideértve a weboldal bármely aspektusának megszüntetését, megváltoztatását, felfüggesztését vagy megszüntetését. Weboldalunk használatára további szabályokat vagy korlátozásokat írhatunk elő. Ön beleegyezik abba, hogy rendszeresen felülvizsgálja a Feltételeket, és weboldalunk folyamatos elérése vagy használata azt jelenti, hogy elfogadja a változtatásokat.

Ön beleegyezik abba, hogy nem vállalunk felelősséget sem Ön, sem harmadik fél felé a weboldalunk vagy a weboldalunkon keresztül kínált szolgáltatás, tartalom, funkció vagy termék semmilyen módosításáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért.

Termékek vagy szolgáltatások

A weboldalunkon keresztül történő minden vásárlás a termék elérhetőségétől függ. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a weboldalunkon kínált mennyiségeket, vagy korlátozhatjuk termékeink vagy szolgáltatásaink értékesítését bármely személy, háztartás vagy földrajzi régió számára.

Termékeink árai előzetes értesítés nélkül változhatnak. Eltérő jelzés hiányában a weboldalunkon feltüntetett árak Magyar forintban (HUF) értendők. A Herbita, kisadózó vállalkozók tételes adója szerinti adóalanyként kizárólag magánszemélyek részére értékesíti termékeit.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy saját belátásunk szerint visszautasítsuk a megrendeléseket, korlátozás nélkül ideértve azokat a megrendeléseket is, amelyeket úgy tűnik, hogy forgalmazók vagy viszonteladók adtak le. Ha úgy gondoljuk, hogy Ön hamis vagy csalárd megrendelést adott, jogosultak vagyunk a megrendelést törölni és értesíteni az illetékes hatóságokat.

A weboldalunkon található termékek színének vagy dizájnjának pontosságáért nem vállalunk garanciát. Törekedtünk arra, hogy termékeink színe és dizájnja a lehető legpontosabban jelenjen meg weboldalunkon.

Hivatkozások harmadik felek webhelyeire

A weboldalunkon kívüli weboldalakra mutató hivatkozások kizárólag kényelmi célokat szolgálnak. Nem vizsgáljuk felül, nem támogatjuk, nem hagyjuk jóvá vagy ellenőrizzük, és nem vállalunk felelősséget a webhelyünkről vagy a webhelyünkre hivatkozott webhelyekért, azok tartalmáért, az ott megnevezett harmadik felekért, illetve azok termékeiért és szolgáltatásaiért. Bármely más webhelyre való hivatkozás az Ön kizárólagos kockázatára történik, és nem vállalunk felelősséget a linkeléssel kapcsolatos esetleges károkért.

Megjegyzések, visszajelzések és egyéb beadványok használata

Ön tudomásul veszi, hogy felelősséggel tartozik az információkért, profilokért, véleményekért, üzenetekért, megjegyzésekért és minden egyéb tartalomért (együttesen: „Tartalom”), amelyet a weboldalunkon vagy a weboldalunkkal kapcsolatos szolgáltatásainkon keresztül tesz közzé, terjeszt vagy oszt meg.

Ön beleegyezik abba, hogy az Ön által adott véleményeket, üzeneteket, megjegyzéseket, benyújtott Tartalmat szerkeszthetjük, adaptálhatjuk, elrejthetjük vagy közzétehetjük. Ön továbbá elfogadja, hogy nem vagyunk kötelesek semmilyen Tartalmat bizalmasan kezelni, kártérítést fizetni a Tartalomért vagy válaszolni semmilyen Tartalomra.

Ön beleegyezik abba, hogy az Ön Tartalma nem lesz jogellenes, visszaélésszerű vagy obszcén, és nem tartalmazhat olyan rosszindulatú programokat vagy számítógépes vírusokat, amelyek befolyásolhatják webhelyünk működését. Kizárólag Ön felel az Ön által készített Tartalomért és annak pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget az Ön vagy bármely harmadik fél által közzétett tartalomért.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy megszüntessük a webhelyünkön vagy a weboldalunkkal kapcsolatos szolgáltatásainkon való közzététel lehetőségét, és eltávolítsunk és/vagy töröljünk minden olyan tartalmat, amelyet kifogásolhatónak tartunk. Ön hozzájárul az ilyen eltávolításhoz és/vagy törléshez, és lemond minden, a Tartalma eltávolítására és/vagy törlésére vonatkozó, velünk szembeni követelésről.

Az Ön személyes adatai

Kérjük, tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat, hogy megtudja, hogyan gyűjtjük, használjuk és osztjuk meg személyes adatait.

Hibák és hiányosságok

Felhívjuk figyelmét, hogy weboldalunk nyomdai hibákat vagy pontatlanságokat tartalmazhat, és előfordulhat, hogy nem teljes vagy nem aktuális. Fenntartjuk a jogot az esetleges hibák, pontatlanságok vagy hiányosságok kijavítására, valamint arra, hogy az információkat bármikor, előzetes értesítés nélküli megváltoztassuk vagy frissítsük (beleértve a megrendelés leadását követően is). Az ilyen hibák, pontatlanságok vagy hiányosságok a termékleíráshoz, az árképzéshez, a promócióhoz és a rendelkezésre álláshoz kapcsolódhatnak, és fenntartjuk a jogot, hogy a hibás árképzési vagy elérhetőségi adatok alapján feladott rendeléseket töröljük vagy elutasítsuk, a vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékig.

Nem vállaljuk a weboldalunkon található információk naponkénti szemlézését, módosítás vagy pontosítás céljából, kivéve, ha azt jogszabály írja elő.

Felelősség kizárása és korlátozása

Ön vállal minden felelősséget és kockázatot a weboldalunk Ön által történő használatával kapcsolatban, amelyet jóhiszeműen biztosítunk, bármilyen kifejezett vagy hallgatólagos szavatosság, nyilatkozat vagy feltétel nélkül, a webhelyünkről vagy azon keresztül elért információk tekintetében, beleértve ebbe a weboldalunkon biztosított minden tartalmat és anyagot, valamint funkciót és szolgáltatást, amelyek mindegyike mindenféle garancia nélkül biztosított. Beleértve, de nem kizárólagosan a tartalom vagy információ elérhetőségére, pontosságára, teljességére vagy hasznosságára, a zavartalan hozzáférésre vonatkozó garanciákat, valamint a tulajdonjogra, a jogsértésre, vonatkozó bármilyen garanciát.

Nem garantáljuk, hogy weboldalunk vagy annak működése, illetve az általa elérhetővé tett szolgáltatások tartalma és anyagai időszerűek vagy hibamentesek lesznek.

Weboldalunk használata kizárólag az Ön kockázatára történik, és Ön teljes felelősséget vállal a webhelyünk használatával kapcsolatos költségekért. Nem vállalunk felelősséget a weboldalunk használatával kapcsolatos semmilyen kárért.

Amennyiben a jogszabályok szabnak határt a felelősség korlátozásának vagy bizonyos károk kizárásának vagy korlátozásának, felelősségünk a törvény által megengedett maximális mértékig korlátozódik.

Lemondás

A Feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének gyakorlásának vagy érvényesítésének elmulasztása nem jelenti az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást. Az általunk adott lemondás csak akkor érvényes, ha azt írásban közöljük Önnel.

Elválaszthatóság

Ha bármely illetékes hatóság a Feltételek bármely rendelkezését érvénytelennek, jogellenesnek vagy végrehajthatatlannak ítéli, az ilyen rendelkezést elválasztják a fennmaradó Feltételektől, amelyek továbbra is érvényesek és végrehajthatók a törvény által megengedett legteljesebb mértékben.

Irányadó jog

A Feltételekből, az Adatvédelmi szabályzatból, a weboldalunk használatából vagy a webhelyünkön kínált termékeinkből vagy szolgáltatásainkból eredő vagy azokkal kapcsolatos vitákat a Magyarországon érvényben lévő törvények szerint kell megoldani. A Feltételekkel vagy a webhelyünkhöz való hozzáféréssel vagy annak használatával kapcsolatos bármely vitát, keresetet vagy eljárást Zalaegerszegi Törvényszékhez (8900 Zalaegerszeg, Várkör u. 2.) kell benyújtani, és Ön visszavonhatatlanul hozzájárul a Zalaegerszegi Törvényszék kizárólagos joghatóságához.

Kérdések vagy aggodalmak

Ha kérdése, észrevétele, visszajelzése van, kérjük küldje el nekünk az info@herbita.hu címre.